Oulun Musiikkijuhlat

Vastuullisuus

SYRJINTÄ JA HÄIRINTÄ

Jokainen Oulun Musiikkijuhlien tapahtumapaikka on syrjinnästä ja häirinnästä vapaa tapahtuma-alue. Mikäli havaitset syrjintää, häirintää tai muuta epäasiallista käytöstä, ilmoitathan siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle tai Oulun Musiikkijuhlien henkilökunnalle. Voit halutessasi olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse: info(at)omj.fi.

SAAVUTETTAVUUS JA ESTEETTÖMYYS

Järjestämme tapahtumia useissa eri tiloissa. Tapahtumankohtaiset esteettömyystiedot löytyvät  tapahtuman omalta sivulta. Tapahtumakohtaiset sivut löydät Tulevat tapahtumat –sivulta.  

Liikunta- ja aistivammaisen avustajalla on oikeus maksuttomaan lippuun. Avustajalipun voit hankkia lipunmyyntipisteiltä tai soittamalla lipunvälittäjän asiakaspalveluun. Otathan avustajakortin (esim. EU:n vammaiskortti, avustajakortti, näkövammaiskortti) tai muun vastaavan todistuksen mukaasi tapahtumapäivänä.   

Kulttuuri kuuluu kaikille, ja kaikilla on oikeus käydä konserteissa ja festivaaleilla vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin tiukka. Tästä syystä myös Oulun Musiikkijuhlat on mukana Kaikukortti-verkostossa. Jokaiseen tapahtumaamme on tarjolla rajallinen määrä Kaikukortti-lippuja, jotka voi hankkia lipunmyyntipisteistämme Kaikukorttia esittämällä. Lue lisää Kaikukortista Oulun kaupungin -verkkosivuilta

Oulun Musiikkijuhlilla on vuosittain myös maksutonta ohjelmaa. Tutustu tulevaan ohjelmaan Tulevat tapahtumat –sivulla.